Hirvensalon Omakotiyhdistys, pirteä 75-vuotias omakotiasujien asialla


Mattojen pesupaikka Hirvensalossa ennenvanhaan
Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Yhdistyksemme perustamisen aikoihin Hirvensaloon tultiin kaupungista lossilla tai veneellä. Hirvensalolaiset elivät omaa elämäänsä saarella, ja vain pieni osa väestä kävi työssä mantereella. Tämän vuoksi kaupunki ei ollut erityisen kiinnostunut Hirvensalon kehittämisestä. Toisin on nyt. Saaremme on Turun tärkein ja nopeimmin kasvava asuinalue. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia pienkiinteistönomistajien yhdyssiteenä ja valvoa heidän taloudellisia ja paikallisia etujaan, sekä edistää pientaloasumismuodon yleisiä edellytyksiä, veneilyyn liittyviä harrastuksia, kulttuuri- ja kotiseututyötä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, tekee viranomaisille esityksiä ja anomuksia sekä pyrkii saamaan edustajia pienkiinteistön omistajien asiaa ajaviin elimiin.  Haluamme säilyttää saaremme elämänmuodon ja siksi kutsummekin sinut mukaan toimintaan. Yhdistyksen toimintaa kehitetään jatkuvasti siten, että se vastaa jäsenten toiveita.

Jäsenet voivat vaikuttaa toiminnan sisältöön OTA YHTEYTTÄ- nettipostilaatikon, Facebookin tai hallitusten jäsenten kautta antamalla tapahtuma-ja toimintaideoita sekä vinkkejä ajankohtaisista aiheista tai epäkohdista, joihin yhdistys voi vaikuttaa.

Tiedotamme toiminnastamme nettisivujen ja sähköpostijakeluiden Hirvensalon K-kauppojen, kirjaston sekä Majakkarannan S-marketin ilmoitustauluilla. Jäsenpostia varten voitte kätevästi ilmoittaa sähköpostiosoitteenne tai osoitteenmuutoksen jne. OTA YHTEYTTÄ postilaatikkoon.

Jäsenmaksumme vuonna 2018 on 20 €. Jäsenkirje ja jäsenmaksu lähetetään huhti-toukokuun vaihteessa. Mikäli et saa kirjekuorta laita viesti ota yhteyttä-postilaatikon kautta tai ilmoittamalla sihteerille. Jatkossa lähetämme jäsenmaksut ja toimintatiedotteet sähköisinä.

Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

Syvälahden monitoimitalon toiminta käynnistynyt

01.10.2018

https://www.turku.fi/toimipaikat/syvalahden-monitoimitalo...

Lue lisää »

Vuoden luotolainen 2018 on Anneli Sukari-Laivoranta

01.10.2018

https://www.maininkilehti.fi/maininki-lehti/artikkelit/vuoden-luotolainen-2018-monessa-mukana...

Lue lisää »


Seuraava Tapahtuma

TPK avoimet ovet 6.11.Turku Energiassa

22.10.2018

TURKU ENERGIAN turbiinihalli, Linnankatu 65, 20100 Turku Avoimet ovet tiistaina 06.11.2018 klo 10.30 – 16.00 Yhteistyökumppaneitten tuote-esittelyä omak...

Lue lisää »

Lisää tapahtumia »

Venevalkama

Hirvensalon Omakotiyhdistys ry tarjoaa Hirvensalon Pitkäsalmen venevalkamasta laituripaikkoja vuokrattavaksi.Edellytämme vuokraajilta myös yhdistyksen jäsenyyttä.

Venevalkama tarjoaa suojaisan sataman n. 100 veneelle Pitkäsalmen rannassa.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Hallituksen jäsenet:
Jari Hlavaty, puheenjohtaja p. 040 5050849, jari.hlavaty@levasma.fi
Ursula Roslöf, tiedottaja (Illoinen) p. 050 5973278, ursula.roslof@gmail.com
Seppo Röntynen, venevalkamanhoitaja (Moikoinen) p. 040 0225210, mail.rontynen@gmail.com

 

Hallituksen muut jäsenet ja alue