Tapahtumakalenteri http://www.turku.fi/tapahtumat/

Korjausneuvontaopas http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=486742&nodeid=11837

Energianeuvontaa 
Kolmivuotisessa PLEEC – Planning for energy efficient cities –hankkeessa Turulle energiaälykkään kaupungin malli

Euroopan unionin 2020-strategiassa energiatehokkuutta pyritään lisäämään 20 prosentilla vuoteen 2020 mennessä. Turulle luodaan energiaälykkään kaupungin toimintaohjelma, jolla tavoitteeseen voidaan päästä.

Turun kaupunki tarjoaa maksutonta energianeuvontaa asukkaille ja taloyhtiöille yhteistyössä Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden projektitoimisto Valonian kanssa. Neuvontaa rahoittavat Kiinteistösäätiö 70 % osuudella ja Valonia 30 % osuudella. Valonian kautta energianeuvonta on osa Motivan eneuvonta.fi-kuluttajien energianeuvontapalvelua.

Energianeuvojat auttavat erityisesti uudis- ja korjausrakentamisen energiatehokkuuteen liittyvissä valinnoissa sekä energiatodistuksiin ja korjausrakentamisen lainsäädäntöön ja lupa-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Neuvonnan kohderyhmänä ovat pienet ja suuret taloyhtiöt, pienrakentajat sekä kuluttajat.

Yhteystiedot
Käyntiosoite: Turun kaupungin Puolalankatu 5, 2. kerros
Energianeuvojat Johanna Rinne ja Matts Almgrén
Eneuvonta.fi – kuluttajien energianeuvonta www.eneuvonta.fi

 http://www.turku.fi/Public/default.aspx?nodeid=19155&culture=fi-FI&contentlan=1

Ajankohtaista

Hirvensalon sillan poijut toivottavat tervetulleeksi saareen

12.11.2018

Kuva Markku Hyvönen Hirvensalo sai maamerkit Hirvensalon sillan pieliin Turun Hirvensalon saaressa vietettiin 27.11.18 yhteistä juhlapäivää, kun Hirvensalon s...

Lue lisää »

Muutoksia Hirvensalon omakotiyhdistyksessä 1.1.2019 alkaen

30.12.2018

Muutoksia 1.1.2019 alkaen Puheenjohtaja Jari Hlavatýn kausi on päättynyt vuoden 2018 lopussa. Jari Hlavatý kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ...

Lue lisää »