Omakotitalkkarit vuokrattavissa - huomioi aikarajoitus

Omakotiyhdistyksen kautta voit nyt tilata avuksesi omakotitalkkarin. Palvelu on tarkoitettu Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenille.

Omakotitalkkarina toimivat Aleksi Wasén ja Jani Vehviläinen. Palvelu tilataan suoraan talkkareilta numerosta 045 5235 6233. Aleksin ja Janin kanssa sovitaan suoraan tehtävästä ja työn tekemisen ajankohdasta. Omakotitalkkari työskentelee päivittäin pääsääntöisesti kello 9-14. 

Huomaathan, että voit käyttää talkkaria vain maksimissaan kahden päivän ajan, jotta työpanosta riittää kaikille halukkaille. Talkkaripalvelu on ollut todella suosittua kesän ajan.

Työn tilaaja vastaa myös tehtävien riittävästä opastuksesta ja ohjeistuksesta. Työ tehdään tilaajan työvälineillä, tarvikkeilla ja tarvittaessa erityisvarusteilla.

Palvelu maksaa työn tilaajalle kuusi (6) euroa tuntia. Työ laskutetaan täysistä tunneista ylöspäin pyöristäen. Työn tilaaja maksaa työn omakotiyhdistyksen tilile laskulla.

Hirvensalon Omakotiyhdistyksessä omakotitalkkarin lähiesimiehenä toimii Kullervo Nevalainen, jonka tavoittaa sähköpostilla osoitteesta venevalkama@hirvensalonomakotiyhdistys.fi

 

Ajankohtaista

Omakotitalkkarit vuokrattavissa - huomioi aikarajoitus

19.07.2019

Omakotiyhdistyksen kautta voit nyt tilata avuksesi omakotitalkkarin. Palvelu on tarkoitettu Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenille. Omakotitalkkarina toimiv...

Lue lisää »

Teatteri- ja museoretki Saloon 9.11.2019

11.09.2019

Lähde mukaan Wiurilan kartanoon ja kokemaan Puhdistus Hirvensalon Omakotiyhdistys tarjoaa mielenkiintoisen retken Saloon lauantaina 9.11.2019. Päivän aikana...

Lue lisää »