Pihaltalkkari Tony töissä myös koko talven

Taitava ja supersuosittu Pihatalkkarimme Tony Jouhilampi työskentelee omakotiyhdistyksen pihatalkkarina aina ensi kesään saakka. Hyödynnä siis edullinen ja ammatitaitoinen apu myös kesän jälkeen.
Tony aloitti työnsä pihatalkkarina kesäkuun 2020 alussa, eikä ole ollut päivääkään vailla työtä, myös syyskuussa Tonyn kalenteri alkaa olla täynnä. Toimi siis nopeasti, jos haluat vaikka puiden pilkkomisapua tai muuta kotonasi tarvittavaa työtä.

Pihatalkkaritoiminnan tarjoaa Hirvensalon omakotiyhdistys jäsenilleen Hirvensalon saaaren alueella.

Pihatalkkari Tony Jouhilampi tekee pihan, puutarhan ja talon hoitoon liittyviä töitä. Työvälineet pitää löytyä tilaajalta.

Pihatalkkarin tuntihinta on 6 euroa tunti, ja lisäksi talkkarille maksetaan 10 sentin pyöräkorvaus ja 20 sentin autokilometrikorvaus. Muistathan, että pihatalkkarin työstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Työaika on päiväsaikaan, esimerkiksi kello 9-14. Muista ajoista on sovittava erikseen.

Tonyn äidinkieli on viittomakieli.

Voit tilata pihatalkkarin myöskin hallituksen jäsen Marja-Liisa Salmisen kautta numerosta  040 189 6259 tai sähköpostilla hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi.

 

 

Ajankohtaista

Pihaltalkkari Tony töissä myös koko talven

08.08.2020

Taitava ja supersuosittu Pihatalkkarimme Tony Jouhilampi työskentelee omakotiyhdistyksen pihatalkkarina aina ensi kesään saakka. Hyödynnä siis edullinen ja...

Lue lisää »

Venepaikkoja vuokrattavana 4 kappaletta edulliseen loppukesän hintaan

08.08.2020

Pitkäsalmen venevalkamassa on vuokrattavana neljä venepaikkaa. Vuokrapaikan hinta on loppukesäksi 150 euroa. Kausi venevalkamassa jatkuu aina lokakuun loppuu...

Lue lisää »

Turku Energian sähkötarjous voimassa 31.10.2020 saakka

09.08.2020

Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n neuvotteleman Turku Energian sähkömyyntitarjouksen. Tarj...

Lue lisää »