Hirvensalon Omakotiyhdistys, 80-vuotias yhdistys saaren omakotiasujien asialla

 Mattojen pesupaikka. Lisää kuvia Kuvagalleriassa.

Yhdistyksemme perustamisen aikoihin Hirvensaloon tultiin kaupungista lossilla tai veneellä. Hirvensalolaiset elivät omaa elämäänsä saarella, ja vain pieni osa väestä kävi työssä mantereella. Tämän vuoksi kaupunki ei ollut erityisen kiinnostunut Hirvensalon kehittämisestä. Toisin on nyt. Saaremme on Turun tärkein ja nopeimmin kasvava asuinalue. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia pienkiinteistönomistajien yhdyssiteenä ja valvoa heidän taloudellisia ja paikallisia etujaan, sekä edistää pientaloasumismuodon yleisiä edellytyksiä, veneilyyn liittyviä harrastuksia, kulttuuri- ja kotiseututyötä.

Hirvensalon omakotiyhdistys toimii kaikkien Hirvensalon saaren pienkiinteistöjen omistajien yhteisenä siteenä, valvoo taloudellisia ja paikallisia etuja, edistää pientaloasumismuodon yleisiä edellytyksiä, veneilyyn liittyviä harrastuksia sekä kulttuuri- ja kotiseututyötä.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka omistaa kiinteistön tai osan siitä Hirvensalossa ja jonka hallitus jäseneksi hyväksyy.
Liity jäseneksi tästä

Jäsenet voivat vaikuttaa toiminnan sisältöön  OTA YHTEYTTÄ- nettipostilaatikon, Facebookin tai hallitusten jäsenten kautta antamalla tapahtuma- ja toimintaideoita sekä vinkkejä ajankohtaisista aiheista tai epäkohdista.

Vaikutamme saaren asioihin kaikin sellaisin mahdollisin tavoin, joihin yhdistys vain pystyy.  Tiedotamme toiminnastamme facebookissa (Hirvensalon omakotiyhdistys), näillä verkkosivuilla ja lisäksi Hirvensalon K-kauppojen sekä Majakkarannan S-marketin ilmoitustauluilla. Lähetämme myös tiedotteita sähköpostilla.

Jäsenmaksumme on 20 € vuodessa.

Jäseneksi liitytään näiden verkkosivujen kautta. Jäsenkirje ja jäsenmaksu lähetetään huhti-toukokuun vaihteessa sähköisenä vai poikkeustapauksissa paperipostina. Tämän vuoksi pyydämme teitä ilmoittamaan sähköpostiosoitteenne. Mikäli et saa jäsenpostiamme, laita viesti ota yhteyttä-postilaatikon kautta tai sähköpostiosoitteeseemme. Muistathan ilmoittaa myös osoitteenmuutoksesi samoja teitä pitkin.

Yhdistyksen päivystysnumero on 040 1896 259 (joka päivä kello 8-21)

Y
hdistyksen sähköpostiosoite on hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi 

Venevalkama-asiat hoituvat numerosta  0400 9288 75 ja sähköpostilla venevalkama@hirvensalonomakotiyhdistys.fi

Tietosuojaseloste

 

 

Ajankohtaista

Sähkönsiirtohinnat kuriin, allekirjoita kansalaisaloite

27.10.2020

Nyt kaikilla pientaloasukkailla on mahdollisuus vaikuttaa sähkönsiirtohintoihin allekirjoittamalla asiaa koskeva kansalaisaloite. Aloitteen nimi on Sähkönsi...

Lue lisää »

Pihatalkkaritoiminta on tauolla toistaiseksi

12.10.2020

Suosittu pihatalkkaritoiminta on tauolla toistaiseksi. Ilmoitamme mahdollisimman pian täällä kotisivuilla ja facebookissa, kun talkkaripalveluita on taas saa...

Lue lisää »

Puheenjohtaja Petja Raaskan syystervehdys

14.09.2020

Hyvä Hirvensalon omakotiyhdistyksen jäsen, syyskausi on pyörähtänyt käyntiin. Omakotiyhdistys on mukana järjestämässä Hirvensalopäiviä. Jännä nä...

Lue lisää »


Seuraava Tapahtuma

Lisää tapahtumia »

Venevalkama

Hirvensalon Omakotiyhdistys arjoaa Hirvensalon Pitkäsalmen venevalkamasta laituripaikkoja vuokrattavaksi.Edellytämme vuokraajilta myös yhdistyksen jäsenyyttä.

Venevalkama tarjoaa suojaisan sataman noin 100 veneelle Pitkäsalmen rannassa.

Lue lisää »