Puuro- ja joulujuhla Syvälahdessa sunnuntaina 15.12.

Saarelaisia iilahdutetaan yhteisellä joulujuhlalla sunnuntaina 15.12. Syvälahden monitoimitalossa kello 15-16. Juhlassa Syvälahden vanhempainyhdistys tarjoaa joulupuuroa ja Hirvensalon omakotiyhdistys joulunäytelmän. Juhla on maksuton ja tarkoitettu kaikille saarelaisille.

-Joulupuuroa ja joulunäytelmä, mikäs olisi mukavampi tapa juhlistaa yhdessä saaren joulunaikaa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi, sanoo Hirvensalon omakotoyhdistyksen puheenjohtaja Petja Raaska.

Joulunäytelmänä nähdään Hirvensalon nuorisoteatterin esitys "Haluatko joulupukiksi?". Näytelmä sopii koko perheelle ja kestää puoli tuntia.

-Tarina kertoo viidestä tontusta, jotka joutuvat paniikkiin, kun jouluaatto on käsillä, mutta joulupukki vain nukkuu, eikä suostu lahjarumbaan, kertoo nuorisoteatterin perustaja ja näytelmän ohjaaja Minna-Stiina Saaristo.

-Tontut valitsevat keskuudestaan varapukin ja pääsevät lopulta reissuun. Kaikki ei tietenkään suju kommelluksitta ja välillä tarvitaan myös lapsikatsojien apua.

Hirvensalon nuorisoteatteri on keväällä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Kaudella 2019-2020 teatterilla harrastaa hiukan yli 50 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä.

 

 

 

Ajankohtaista

Omakotitalkkarit vuokrattavissa - huomioi aikarajoitus

19.07.2019

Omakotiyhdistyksen kautta voit nyt tilata avuksesi omakotitalkkarin. Palvelu on tarkoitettu Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenille. Omakotitalkkarina toimiv...

Lue lisää »

Hirvensalon Arboretumiin puu 80-vuotisjuhlan kunniaksi

22.09.2019

Hirvensalon Omakotiyhdistys ja Hirvensaloseura istuttavat saarelle pihlajan Puun päivänä perjantaina 27.9. kello 15.00. Pihlaja istutetaan Hirvensalon Arbore...

Lue lisää »

Retket vetävät hyvin väkeä

20.11.2019

Hirvensalon omakotiyhdistyksen syksyn retket keräsivät mukavasti väkeä. Yhdistys järjesti marraskuussa viininmaisteluillan kaupunkikartano Ruokorannassa ja...

Lue lisää »