Pihaltalkkari Tony töissä myös koko talven

Taitava ja supersuosittu Pihatalkkarimme Tony Jouhilampi työskentelee omakotiyhdistyksen pihatalkkarina aina ensi kesään saakka. Hyödynnä siis edullinen ja ammatitaitoinen apu myös kesän jälkeen.
Tony aloitti työnsä pihatalkkarina kesäkuun 2020 alussa, eikä ole ollut päivääkään vailla työtä, myös syyskuussa Tonyn kalenteri alkaa olla täynnä. Toimi siis nopeasti, jos haluat vaikka puiden pilkkomisapua tai muuta kotonasi tarvittavaa työtä.

Pihatalkkaritoiminnan tarjoaa Hirvensalon omakotiyhdistys jäsenilleen Hirvensalon saaaren alueella.

Pihatalkkari Tony Jouhilampi tekee pihan, puutarhan ja talon hoitoon liittyviä töitä. Työvälineet pitää löytyä tilaajalta.

Pihatalkkarin tuntihinta on 6 euroa tunti, ja lisäksi talkkarille maksetaan 10 sentin pyöräkorvaus ja 20 sentin autokilometrikorvaus. Muistathan, että pihatalkkarin työstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Työaika on päiväsaikaan, esimerkiksi kello 9-14. Muista ajoista on sovittava erikseen.

Tonyn äidinkieli on viittomakieli.

Voit tilata pihatalkkarin myöskin hallituksen jäsen Marja-Liisa Salmisen kautta numerosta  040 189 6259 tai sähköpostilla hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi.

 

 

Ajankohtaista

Hirvensalon Arboretumiin puu 80-vuotisjuhlan kunniaksi

22.09.2019

Hirvensalon Omakotiyhdistys ja Hirvensaloseura istuttivat saarelle pihlajan Puun päivänä perjantaina 27.9. . Pihlaja istutetiin Hirvensalon Arboretumin aluee...

Lue lisää »

Hirvensalolle 100 000 euroa, mihin ne käytettäisiin?

14.02.2020

Asukasbudjetti eli Turun osallisuva budjetointi käynnistyy keväällä 2020. Hirvensalon alueelle Asukasbudjetissa on varattu kaikkiaan 100 000 euroa.Rahan kä...

Lue lisää »

Puheenjohtaja Petja Raaskan kesätervehdys

29.06.2020

Hyvät Hirvensalon omakotiyhdistyksen jäsenet,korona on vaikuttanut meidänkin toimintaamme ja kiitän siksi pitkämielisyydestänne. Nyt kevätkokous saatiin ...

Lue lisää »