Cabaret-musikaali ja illallinen yhteishintaan 60 euroa

Hirvensalon Omakotiyhdistys järjestää upean teatteriretken Turun kaupunginteatteriin perjantaina 23.10. Menemme katsomaan Cabaret-musikaalin ja syömme yhdessä Kivi-ravintolassa ennen esitystä. Retken yhteishinta eli illallinen ja esitys on jäsenille vain 60 euroa. Itse ostettuna paketti maksaisi 113,50 euroa.

Yhdistys järjestää jäsenilleen teatteriretken tällä kertaa omaan kotikaupunkiimme Auran rannalle. Turun kaupunginteatterin syksyn suurtuotanto Cabaret järjestetään korona-rajoitukset huomioiden sen hetkisten ohjeiden mukaan. Olemme varanneet rajoitetun määrän paikkoja, joten kannattaa varata paikka nopeasti.

Ruokailu

Yhteinen iltamme alkaa 23.10 klo 17.30 Teatteriravintola Kiven maittavan seisovan pöydän äärellä teatterin lämpiössä.

Tarjolla on
-itse savustettua Brandön kirjolohta ja pastaa kermaviilikastikkeessa (L)
-saksalaista perunasalaattia ja chorizoa (G)
-vihersalaattia ja punaviinivinaigretteä (veg, G) ***
-paahdettua broilerin rintafileetä
-kevätsipuli-valkoviinikastiketta ja paahdettua perunaa (L, G) ***
-mustikkapiirasta ja vaniljakermaa (L). Alkuun kaadetaan alkumalja ja ruuan kanssa on yksi viinikaato tai muu ruokajuoma.

Itse ostettuna illallisen arvo olisi  51,50€!

Ruokailun yhteydessä Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki on luvannut kertoa teatterin ajankohtaiset asiat ja hieman illan musikaalista. Turun Kaupunginteatteri Oy:n hallituksen pj Petja Raaska kertoo myös pari sanaa yhtiöstä.

Musikaaliesitys Cabaret

Cabaret-esitys alkaa klo 19.00. Meille on varattu paikat lähekkäin toisiaan permannolta riveiltä 6-12, eli näkyvyyden ja kuuluvuuden pitäisi olla optimaalinen.

-Lippujen arvo itse ostettuna olisi näillä paikoilla 62 €.
-Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.
-Lippu toimii myös Föli-bussilippuna esityspäivänä.

Koska moni tapahtuma on jäänyt vuoden aikana pandemian johdosta toteutumatta, omakotiyhdistyksen on mahdollista tukea osallistumista niin paljon, että yhden jäsenen maksettavaksi edellä kuvatusta kokonaisuudesta jää 60 €. Lippujen myyminen lopetetaan, kun kaikki varatut paikat ovat menneet.

Paikan voi varata osoitteella hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi jolloin saat tiedon, onko varaus onnistunut ja voit maksaa omavastuuosuuden yhdistyksen tilille.

Ilmoita samalla mahdollinen erityisruokavalio. Paikat tulee varata 22.9. mennessä.

Lisätiedot: puheenjohtaja Petja Raaska 040 766 4458

 

Ajankohtaista

Pihaltalkkari Tony töissä myös koko talven

08.08.2020

Taitava ja supersuosittu Pihatalkkarimme Tony Jouhilampi työskentelee omakotiyhdistyksen pihatalkkarina aina ensi kesään saakka. Hyödynnä siis edullinen ja...

Lue lisää »

Venepaikkoja vuokrattavana 4 kappaletta edulliseen loppukesän hintaan

08.08.2020

Pitkäsalmen venevalkamassa on vuokrattavana neljä venepaikkaa. Vuokrapaikan hinta on loppukesäksi 150 euroa. Kausi venevalkamassa jatkuu aina lokakuun loppuu...

Lue lisää »

Turku Energian sähkötarjous voimassa 31.10.2020 saakka

09.08.2020

Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n neuvotteleman Turku Energian sähkömyyntitarjouksen. Tarj...

Lue lisää »