Puheenjohtaja Petja Raaskan syystervehdys

Hyvä Hirvensalon omakotiyhdistyksen jäsen,

syyskausi on pyörähtänyt käyntiin. Omakotiyhdistys oli mukana järjestämässä Hirvensalopäiviä. Monipuolinen ohjelmisto saatiin vietyä suunnitelman mukaan läpi, vaikka rajoitukset ovat muuttuneet tiukempaan suuntaan.

Yhdistyksen Moikoisten venevalkamasta on vapautunut jokunen vuokrapaikka kesän aikana, mitä saa vielä 150€ loppukaudeksi. Vaikka kautta ei ole enää paljon jäljellä, hyvä puoli on se, että vanhat vuokralaiset ovat etusijalla kun keväällä kautta aloitetaan. Kauden alettua paikkoja on harvoin vapaana. Hinnat ovat Turun edullisimmat – vain jäsenillemme.

Pihatalkkarimme Tony Jouhilampi on edelleen käytettävissä edulliseen 6€ tuntihintaan jäsenillemme. Tonylta sujuvat monet piha-, puutarha- ja kotityöt. Laskut voi laittaa kotitalousvähennyksiin.

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa -10% ohjehinnoistaan jäsenillemme.

Erillisessä mainoksessa on maininta syksyn teatteriretkestämme 23.10. Turun Kaupunginteatterin syksyn suurmusikaaliin hienolla oheisohjelmalla. Teatteri pitää huolta turvallisuudesta, joten ilmoittautua uskaltaa kyllä. Esityksen peruuntuessa rahat saa takaisin.

Hirvensalon omakotiyhdistys ajaa hirvensalolaisten omakotiasukkaiden asiaa monin tavoin, seuraamme alueen kaavoitusta ja muuta kehittämistä ja tarvittaessa pyrimme vaikuttamaan siihen.

Järjestämme yhteisiä tilaisuuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä.

Seuraa kotisaaren asioita ja etuja:

www.hirvensalonomakotiyhdistys.fi
Facebookissa Hirvensalon omakotiyhdistys.

 

Ajankohtaista

Turku Energian sähkötarjous

09.08.2020

Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n neuvotteleman Turku Energian sähkömyyntitarjouksen. Tarj...

Lue lisää »

Puheenjohtaja Petja Raaskan syystervehdys

14.09.2020

Hyvä Hirvensalon omakotiyhdistyksen jäsen, syyskausi on pyörähtänyt käyntiin. Omakotiyhdistys on mukana järjestämässä Hirvensalopäiviä. Jännä nä...

Lue lisää »

Sähkönsiirtohinnat kuriin, allekirjoita kansalaisaloite

27.10.2020

Nyt kaikilla pientaloasukkailla on mahdollisuus vaikuttaa sähkönsiirtohintoihin allekirjoittamalla asiaa koskeva kansalaisaloite. Aloitteen nimi on Sähkönsi...

Lue lisää »