Puheenjohtaja Petja Raaskan tervehdys

Hirvensalon omakotiyhdistyksen puheenjohtaja Petja Raaska haluaa tervehtiä uusia ja vanhoja jäseniä. Alla Petjan syksyinen tervehdys kaikille.

Tervetuloa jäseneksemme.

Ajamme hirvensalolaisten omakotiasukkaiden asiaa monin tavoin, seuraamme alueen kaavoitusta ja muuta kehittämistä ja tarvittaessa pyrimme vaikuttamaan siihen. Järjestämme yhteisiä tilaisuuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä. Pyrimme järjestämään jäsenetuja jäsenillemme.

Asiointimme kannalta (laskut, tiedotteet) olisi tärkeä tietää kaikkien jäsentemme päivitetyt sähköpostiosoitteet. Postin saaneita pyydetään ilmoittamaan muutoksista esim. käytössä oleva sähköpostiosoite osoitteella: hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi.  

Venevalkama palvelee jäseniämme. Venevalkamatoimikunta on laittamassa myös kaikki nykyiset sopimukset ajan tasalle, mistä tulee venepaikan haltijoille tietoa erikseen. Venepaikkojen hinnat vahvistetaan vuosikokouksessa. Kohtuuhintaisia venepaikkojamme Moikoisten rannassa voi kysyä, vaikka sähköpostilla hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi

Hirvensalon omakotiyhdistys tarjoaa jäsenilleen myös erinomaisen avun pihatöihin Hirvensalon saaren alueella. Pihatalkkarin nimi on Pasi Kivinen, ja hän tekee pihan, puutarhan ja talon hoitoon liittyviä töitä. Työvälineet pitää löytyä tilaajalta.

Koronatilanteeseen liittyen töiden on oltava ulkotöitä ja kansalliset rajoitukset on huomioitava. Pihatalkkarin tuntihinta on 6 euroa tunti, ja lisäksi talkkarille maksetaan 10 sentin pyöräkorvaus. Muistathan, että pihatalkkarin työstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Työaika on päiväsaikaan, esimerkiksi kello 9-14, pihatalkkari päivän pituus on maksimissaan 5 tuntia. Muista ajoista on sovittava erikseen. Voit tilata pihatalkkarin hallituksen jäsenen Marja-Liisa Salmisen kautta numerosta  040 189 6259 tai sähköpostilla hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi.

Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n neuvotteleman Turku Energian sähkömyyntitarjouksen. Tarjous on voimassa jäsenillemme.  Katso liite.
Turku Energia palvelee puhelimitse numerossa 02 2628 111 (pvm/mpm) ma-to klo 8-17, pe klo 10-16.

Myös St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa jäsenetuna -10% hinnaston hinnoista. Erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia. Tutustu palveluihin ja hinnastoon www.sterikinfysioterapia.fi Ajanvaraukset numerosta 02-2501 300.

Hallitus työstää jatkossa lisää jäsenetuja ja tiedottaa niistä, kun on tiedotettavaa. Jos teillä olisi tiedossa halukkaita jäsenetujen tarjoajia, ilmoitattehan hetimiten siitä meille.

Myös tapahtumia on tekeillä ja niistä tiedotetaan erikseen. Yhdistyksellämme on verkkosivut hirvensalonomakotiyhdistys.fi ja lisäksi  hirvensalonomakotiyhdistys-ryhmä facebookissa.

Toivotaan, että korona ei palaa sotkemaan näitäkin suunnitelmia. Iloa kaikkien päivään!

Vuoden 2020 jäsenmaksua ei peritä 1.11.2020 jälkeen liittyneiltä jäseniltä.

Hallituksen puolesta

Petja Raaska, puheenjohtaja
hallitus@hirvensalonomakotiyhdistys.fi

Ajankohtaista

Turku Energian sähkötarjous

09.08.2020

Hirvensalon Omakotiyhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n neuvotteleman Turku Energian sähkömyyntitarjouksen. Tarj...

Lue lisää »

Puheenjohtaja Petja Raaskan syystervehdys

14.09.2020

Hyvä Hirvensalon omakotiyhdistyksen jäsen, syyskausi on pyörähtänyt käyntiin. Omakotiyhdistys on mukana järjestämässä Hirvensalopäiviä. Jännä nä...

Lue lisää »

Sähkönsiirtohinnat kuriin, allekirjoita kansalaisaloite

27.10.2020

Nyt kaikilla pientaloasukkailla on mahdollisuus vaikuttaa sähkönsiirtohintoihin allekirjoittamalla asiaa koskeva kansalaisaloite. Aloitteen nimi on Sähkönsi...

Lue lisää »